Hoe werkt Sponsorkliks?

Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan H.S.C. Blue Lions Tilburg zonder dat het je een cent extra kost! 

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en H.S.C. Blue Lions Tilburg ontvangt geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kun je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw sponsordoel. 

En nogmaals, het kost je niets extra! 

Wilt je H.S.C. Blue Lions Tilburg ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina (Klik op deze link). Voor jullie een kleine moeite, voor H.S.C. Blue Lions Tilburg directe inkomsten. Stel je je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Er zijn clubs die hier meer dan €10.000,- mee per seizoen ophalen. Vertel dit daarom door aan andere mensen die H.S.C. Blue Lions een warm hart toedragen. Dat geldt dus ook voor mensen die niet lid zijn van de club.

Hoe werkt het? 
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jullie sponsordoel. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, jij betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw sponsordoel hier direct van! 

Waarom SponsorKliks? 
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Hopelijk ondersteun je dit initiatief!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van H.S.C. Blue Lions Tilburg