Hallo leden van HSC Blue Lions Tilburg,

Bij deze wil ik me graag voorstellen als nieuwe voorzitter van deze club. Sommige mensen zullen mij zeker al kennen en anderen hebben waarschijnlijk nog nooit van me gehoord.

Ik ben Angela Bankers 49 jaar oud wonende in Goirle, moeder van Stan en Luna. Zij speelt bij de softbal en is die lange meid. Ik ben als moeder zeer actief betrokken geweest bij de club en sinds eind vorig jaar ook als bestuurslid. Mede ben ik de vertrouwenspersoon van de club.

Mijn grootste taak op dit moment is de kantine en bijbehoren weer helemaal 2019 maken. Daar ken je mijn naam dus wel van, want ik heb jullie allemaal al meerdere malen om hulp gevraagd en van verschillende van jullie ook gekregen. TOP!!

Ook als voorzitter heb ik jullie hulp nodig. Samen kunnen we er een topjaar van maken waarin we in een mooie kantine/ terras en opgeknapte velden en gebouw, alle spelers sportief hun trainingen en wedstrijden kunnen laten spelen. Ik doe daar mijn uiterste best voor.

Bij een nieuwe voorzitter komen er ook nieuwe plannen en regels waar sommigen blij mee zullen zijn en anderen niet. Bedenk wel dat we alleen samen, en ik bedoel dan ook echt samen met al onze leden, ouders en familie een echte club kunnen vormen.

Als jullie opmerkingen aanmerkingen of allerlei andere vragen hebben dan mail mij gerust. angela@honkbal-tilburg.nl

We gaan elkaar dit seizoen zeker ontmoeten.

Een leeuwengroet van mij.
Angela